Affa SP Liquid - Kembalikan Payudara Yang Kendur
Payudara adalah sebahagian daripada keindahan dan aset paling berharga seorang wanita.

Jadi, sebab itulah ramai wanita yang sanggup berhabis wang ringgit semata-mata mahu memiliki payudara yang indah, sihat dan montok. Bahkan, ada di antaranya seakan tidak peduli segala risiko yang bakal menanti di kemudian hari.

Punca payudara kendur atau ‘sagging breast’, ada banyak faktor, antaranya seperti faktor penuaan atau menopause. Ketika seorang wanita mencapai usia tertentu, payudaranya akan mengendur. Ia adalah sesuatu yang wajar kerana kelenjar susu mengecil, sehingga ada ruang kosong di dalamnya.

Perubahan tubuh yang drastik, sehingga lemak di dalam payudara berkurangan turut menjadi salah satu punca payudara kendur. Selain itu, ada yang mengatakan, pemakaian bra/coli atau breast holder  yang tidak tepat merupakan punca payudara kendur terbanyak. Ramai wanita tidak menyedari apa yang terbaik untuk menguatkan lagi keindahan payudara mereka.


Berikut ini ada beberapa faktor lain yang menjadi punca payudara kendur. Antaranya;

1. Setelah Bersalin & Menyusui Bayi
Ukuran payudara semakin berkembang seiring dengan usia kehamilan. Membesarnya payudara membuat massanya bertambah. Akibatnya, tarikan ke bawah (melorot) semakin kuat

2. Tidak Ada Alat Penyokong
Membiasakan diri tanpa memakai bra atau baju dalam akan menyebabkan payudara menjadi kendur. Apatah lagi, jika payudara anda tergolong dalam saiz yang besar.

Selain itu, sama juga seperti para ibu yang menyusui bayinya, massa payudara mempengaruhi tarikan graviti. Semakin besar massa, semakin besar juga daya tarikan gravitinya. Apatah lagi, jika payudara selalu ‘bergoyang’, khususnya pada para atlet.

Di samping itu, tidur mengiring tanpa memakai bra juga boleh membuatkan payudara menjadi kendur. Berbeza dengan tidur telentang, kerana payudara di sokong oleh tubuh.

3. Bra atau Pakaian Dalam Yang Tidak Tepat
Setiap inci tubuh, harus dijaga dengan baik, lebih-lebih lagi payudara. Perlakuan kasar seperti meramas-ramas terlalu kuat, penggunaan bra yang tidak tepat dengan saiz payudara, terlalu kecil sehingga membuatkan payudara tersepit  juga bukan sahaja menyebabkan payudara tidak sihat. Malahan turut menjadi punca payudara kendur dan lembik.

4. Kekurangan Zat
Walaupun pengambilan makanan berzat  lebih berguna untuk menegangkan kulit, tetapi penyakit seperti ‘tuberkulosis’ atau kanser boleh mengakibatkan payudara menjadi kendur, kecil dan lembik boleh muncul akibat kekurangan zat.  Pengambilan sayuran seperti kubis, kacang soya, tempe, susu soya dan bawang putih sangat bagus untuk mencegah kanser payudara. 

Info Ekstra!
Besar atau kecil saiz payudara memang relatif, ukurannya tidak sama pada setiap wanita. Ada yang merasakan, payudara yang besar nampak lebih sempurna, sedangkan apalah gunanya semua itu jika ia tidak sihat dan indah terawat agar bebas daripada kanser.

Sumber : Woman Online Magazine
**************************************************************************

AFFA SP Liquid adalah formulasi homeopathy untuk membantu wanita yang mengalami masalah payudara kendur. Antara fungsi AFFA SP Liquid ada seperti:

* Membantu mengembalikan kesegaran payudara yang menyusut kerana proses penyusuan bayi.

* Membantu menjaga kesegaran payudara.


Siapakah yang perlu menggunakan AFFA SP Liquid ini?

- Kaum wanita yang mempunyai masalah pengenduran payudara.


Tempoh keberkesanan: 1 atau 2 bulan selepas memulakan AFFA SP Liquid, bergantung pada kekuatan kuasa hayat seseorang itu. Sebotol Affa Sp Liquid dapat digunakan selama 30 hari (iaitu dengan pengambilan sebanyak 2 kali sehari).


Peringatan:
Tidak sesuai diambil oleh ibu yang sedang hamil dan yang sedang menyusukan bayi. Kesan yang lebih baik dan cepat dapat dirasai jika disertakan dengan senaman fizikal yang khusus untuk payudara.=========================================================
*AFFA SP Liquid Adalah Produk Berasaskan Homeopathy Keluaran Syarikat 100% Bumiputra Muslim*

*100% daripada bahan semulajadi*

HARGA Termasuk Postage 
RM67 (Semenanjung Malaysia)
RM70 (Sabah & Sarawak)

DAPATKAN PRODUK YANG ASLI SAHAJA!!!

☏ Call/SMS/Wassap ke 012-6489794 untuk tempahan dan pembelian

=========================================================